Bied een cadeaubon aan

  

Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd voor de herfstcollectie 2024 !

- Categories : Indigonails blog

De zomer zat vol kleur en creativiteit. We hadden het genoegen om je collecties aan te bieden die je nagels verfraaiden en je unieke stijl weerspiegelden...

De zomer zat vol kleur en creativiteit. We hadden het genoegen om je collecties aan te bieden die je nagels verfraaiden en je unieke stijl weerspiegelden.

Indigo zomer hoogtepunten

Of je nu fan bent van sprankelende tinten of de voorkeur geeft aan subtielere nuances, deze zomer was voor ons een gelegenheid om je innovatieve en trendy producten aan te bieden, ontworpen om elk moment op te vrolijken. Laten we eens terugblikken op enkele hoogtepunten van deze zomer !

Opal Glow Collectie: oogverblindende manicures in elk seizoen

Opal Glow Collection

Deze zomer hebben we met veel plezier Opal Glow geïntroduceerd, een collectie waar we, dat moeten we toegeven, allemaal verliefd op zijn geworden! Opal Glow bestaat uit zeven glinsterende tinten en is ontworpen om het licht te vangen met zijn Flash-effect voor een manicure met een sprankelend resultaat. Of je nu wilt schitteren op een zomerfeest of je looks al aan het plannen bent voor de feestdagen, dit veelzijdige palet is je perfecte bondgenoot. Elk van deze diepe, heldere tinten is ontworpen om je nagels te verfraaien voor elke gelegenheid en dat vleugje elegantie toe te voegen waar we zo van houden.

Je kunt ervoor kiezen om deze kleuren alleen te dragen voor een licht, zomers effect, ze over andere tinten te leggen om je manicure meer glans en energie te geven, of ze over donkere kleuren aan te brengen voor een feestelijke of klassieke look. Zoals we al zeiden, deze collectie is ontworpen om je het hele jaar door te vergezellen, wat de gelegenheid ook is !

Ze zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze eshop : Monte Carlos, Lamboy, Mean Queen, Ibizancjum, Chanelala, Paris Blington, Lady Naga

Full Cover Tips : de trend die onze harten heeft veroverd

full cover tips indigo

Ah, Full Cover Tips ! Ze waren DE grote trend deze zomer en bij Indigo Nails hebben we het genoegen gehad om u drie elegante vormen aan te bieden: Ovaal, Vierkant en Ballerina. Deze capsules hebben een nieuwe dimensie gegeven aan manicures, waardoor iedereen de stijl kan vinden die het best bij hem of haar past. Of je nu houdt van zachte, ronde vormen of van meer uitgesproken lijnen, deze capsules geven je de kans om je nagels in stijl te personaliseren zoals nooit tevoren.

Nieuwe Herfstcollectie 2024: Een vleugje magie in elke kleur

autumn collection 2024 indigonails

Nu de zomer ten einde loopt, kijken we al vol spanning uit naar de herfst. De nieuwe herfstcollectie 2024 is er eindelijk, en ze is gewoonweg magisch. Geïnspireerd door mystieke tinten en een betoverende wereld, brengt deze collectie je 12 nieuwe kleuren die je mysterieuze, dromerige kant naar boven halen. Stel je diepe tinten en betoverende reflecties voor. We kunnen niet wachten om te zien hoe je deze kleuren omtovert tot kunstwerken op je nagels.

Bruine tinten, zoals Luciferka en Paranorman, brengen een tijdloze elegantie, terwijl oranje tinten, zoals Chakra Chic, Nostradama en Pumpkin Face, een herfstachtige warmte aan je manicure geven. Voor een zachtere, meer mystieke look kies je voor roze en paarse tinten zoals Karma Kiss en Tarotella. Als je de voorkeur geeft aan een vleugje groen, dan is er Six Nonsense om je te verrassen. Tot slot, voor een echt sprankelende manicure, laat je je verleiden door de tinten : Lost in the Stars, Sim Sala Bim, Harry Plotter en Astrolodzia, die je creaties een kosmische gloed zullen geven.

De collectie wordt vergezeld door de Abracadobra Top Gloss, een transparante finish bestrooid met fijne gouddeeltjes, die de magische finishing touch biedt om je herfstlooks te sublimeren.

En de Autumn 2024 collectie komt niet alleen! Personaliseer je manicure met onze Spiritual Gold en Botanical Gold Nail Art stickers voor nog meer verfijnde details. Bereid bovendien je afspraken voor 2025 voor met de Indigo agenda en geniet van een ontspannen moment met een warm drankje geserveerd in onze nieuwe Vanilla White en Vintage Black mokken. Om deze herfstsfeer compleet te maken, schakel je over op een huidverzorgingsroutine die naar het seizoen ruikt met onze drie nieuwe geuren voor hand- en bodycrème: Pumpkin Latte, Vintage Glam en Biscotti.

Tot ziens bij Estetika !

En als klap op de vuurpijl zal Indigo Nails op 5, 6 en 7 oktober aanwezig zijn op de vakbeurs Estetika! Kom exclusief onze nieuwe producten ontdekken en deel onze gezamenlijke passie voor manicure. We zullen blij zijn om je daar te zien, een praatje met je te maken en je alles te laten zien wat we in huis hebben. Dus sla de datum op en kom samen met ons genieten !

Bedankt voor een onvergetelijke zomer!

Deze zomer zat vol kostbare momenten en spannende nieuwe producten bij Indigo Nails. Van de Opal Glow collectie tot de US capsule trend en de nieuwe Herfstcollectie 2024, we hebben er elke minuut van genoten. Bedankt om dit seizoen met ons te delen en we kijken ernaar uit om dit avontuur samen verder te zetten. Blijf kijken, want de herfst belooft nog meer verrassingen !

Share this content