Bied een cadeaubon aan

  

Explosie van kleur voor de zomercollectie 2024

- Categories : Indigonails blog

De zomer staat voor de deur en het is tijd voor heldere, levendige kleuren voor je toekomstige manicure! Als je onze conferentie hebt bijgewoond

Summer Collection 2024

Als je onze conferentie hebt bijgewoond, heb je vast al een glimp kunnen opvangen van onze nieuwe Zomercollectie 2024, maar we geven je nu een kort overzicht van alle nieuwe releases.

We beginnen met de vijf nieuwe gelpolish kleuren, dus of je nu op zoek bent naar elegantie, dynamiek of goede humor, we hebben de perfecte kleur voor je.

Blues Willis

Duik in het tijdloze raffinement van Blues Willis, een levendig blauw met een vleugje paars. Deze geraffineerde kleur is ideaal voor alle gelegenheden, formeel of casual. Met Blues Willis stralen je nagels met subtiele, mysterieuze elegantie.

Barba Dos Tres

Als je een gedurfd statement wilt maken, dan is Barba Dos Tres iets voor jou. Dit levendige, elektrische blauw geeft je look een energieke, verkwikkende touch. Barba Dos Tres is perfect voor de dagen dat je een zelfvertrouwenboost nodig hebt en maakt van je nagels de sterren van de dag.

La Firinda

Laat je speelse persoonlijkheid zien met La Firinda, een levendige neonroze kleur die past bij alle seizoenen en stemmingen. Deze kleur is ideaal voor een stralende vakantielook en brengt een vleugje plezier en frisheid op je nagels, waar je ook bent.

Ola Fasola

Voor wie op zoek is naar een geraffineerd alternatief voor klassieke kleuren, is Ola Fasola de perfecte kleur. Dit zachte, betoverende groen combineert rust en mysterie en geeft je manicure een natuurlijke elegantie. Laat je meevoeren door de rust van Ola Fasola. 

Dopamina

Injecteer een dosis goede humor in je dagelijkse leven met Dopamina. Dit levendige, vrolijke oranje vrolijkt je nagels op en geeft elke dag een vleugje positiviteit. Dopamina is de perfecte metgezel om je levensvreugde en dynamiek uit te drukken.

De zomercollectie bevat ook 7 extra Mineral Base

Cocosanka

Geef je manicure een levendige touch met Cocosanka. De warme roze perzikkleur wordt geaccentueerd met roze en gele deeltjes en creëert een unieke, zonovergoten gloed. Cocosanka is perfect voor een stralende zomermanicure, fleurt je nagels op en maakt je look af met een vleugje vrolijke kleur.

So Expensive

Voor een elegante, verfijnde look kies je So Expensive.Deze melkwitte tint, versterkt met vleugjes blauw en gesublimeerd door deeltjes met bladgoudeffect en perzikkleurige accenten, geeft je nagels een luxe uitstraling. So Expensive is de ideale basis voor een verfijnde, tijdloze manicure.

Salve Malve

OntdekSalve Malve, , een betoverende lila tint bezaaid met witte en roze hexagonale deeltjes. Deze unieke combinatie creëert een hypnotiserend effect op je nagels en voegt een vleugje magie en verfijning toe aan je manicure. Laat je betoveren door de charme van Salve Malve.

Salvadore Bali

Voor een gedurfde, levendige look kies je voor Salvadore Bali. De elektrisch blauwe kleur, verrijkt met witte en geelgroene neon hexagonale deeltjes, creëert een levendige mix die zeker ieders aandacht zal trekken. Salvadore Bali is perfect voor wie zijn stijl wil uitdrukken met durf en originaliteit.

Peter Punk

Laat je betoveren door Peter Punk, een groene kleur versterkt door neon geel/groene hexagonale deeltjes. Deze energieke en unieke kleur brengt een vleugje vitaliteit en originaliteit in je manicure, ideaal voor zonnige zomerdagen.

Lato Gelato

Geef je nagels een betoverend accent met Lato Gelato. Deze roze tint met paarse accenten en gele hexagonale deeltjes is perfect voor het creëren van een zachte, betoverende manicure. Lato Gelato is de perfecte kleur voor een zomerse look die zowel elegant als mysterieus is.

Sugarfreak

 Sugarfreak, tot slot, is een melkroze tint bezaaid met opalescente deeltjes. Deze delicate, heldere kleur geeft je nagels een vleugje zachtheid en verfijning, ideaal voor een subtiele maar oogverblindende manicure.

Indigo x Laetitia Leone = Leonka

Summer Collection 2024

Exclusief voor België, ontdek Leonka, een kleur gecreëerd door Laetitia. Dit energieke roze met zijn intense pigmentatie wordt een must-have als je al fan bent van  Lady Lion en Matrioshka.

Leonka is een levendige tint die zeker een vleugje vitaliteit en dynamiek aan je nagels zal toevoegen.

Builder Gel Mermaid : Opalove et Diamantina

Summer Collection 2024

Creëer betoverende stijlen met  Opalove en Diamantina, deze twee nieuwe Builder gels zijn zeker een zomerhit die je niet wilt missen.  

Het zeemeermineffect zal perfect zijn voor je vakantielooks, en bovendien kun je Builder Gel Mermaid mengen met andere Builder Color Gel Color Gel voor nog meer gepersonaliseerde stijlen! 

Snel aan te brengen, je kunt je haar verlengen met poppits en een 2-in-1 gekleurd resultaat krijgen met deze Builder Gel.

Snelle, perfecte pedicures het hele seizoen door

Summer Collection 2024

Ontdek de twee-in-één Pedi Express Base, speciaal ontwikkeld voor pedicures. Hun geoptimaliseerde textuur garandeert een vloeiende, gelijkmatige applicatie. Deze revolutionaire producten vereenvoudigen je voetverzorgingsroutine terwijl de gezondheid van je nagels behouden blijft, zonder overmatig volume toe te voegen.

Je kunt kiezen voor Ivory Beige en de nude tint, perfect voor een nude look of als je de voorkeur geeft aan een iets lichtere, roze tint, Himalaya Salt.

De nieuwe essentiële nagelriemreiniger

Summer Collection 2024

Een klein extraatje dat het reinigen van nagelriemen met de schuurmachine makkelijker en effectiever maakt: Cuti Powder biedt een aantal voordelen. Door het carbide zachtjes te laten glijden, vermindert het aanzienlijk het risico op beschadiging van de nagelriemen. Het absorbeert ook vocht, wat vooral handig is als je met zweterige handen werkt. Bovendien laat het een delicate Seventh Heaven geur achter die je klant nog lang na de behandeling blijft ruiken, voor een aangename en gedenkwaardige ervaring.

Share this content