• Nieuw
Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant
Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant
Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant
Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant

Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant

€ 13,00 excl. btw
 / € 15,73 incl. btw

De Upper Forms Dual Form Soepel & Kort Vierkant van Indigo Nails zijn speciaal ontworpen voor klanten met een brede nagelplaat, ideaal voor het bouwen van korte nagels, met name korte vierkante en ovale vormen. Deze vormen zijn herbruikbaar en verkrijgbaar in 12 aanpasbare maten, wat een veelzijdige oplossing biedt voor verschillende nageltypes.

Ze zijn perfect te gebruiken met acrylgel of Bouwgel, en dankzij hun transparante ontwerp kan UV/LED-licht gemakkelijk door de vormen dringen, wat zorgt voor een snellere uitharding van zowel de bovenkant als de onderkant van de nagel. De vormen zijn flexibel, gemakkelijk te knippen, en passen zich naadloos aan voor professionele resultaten.

Kleur: Transparant

Verpakking: Doos met compartimenten voor 12 vormen

Hoeveelheid: 240 herbruikbare vormen

TOEPASSINGSTIPS:

Bedoeld voor professioneel gebruik.

Voor correct gebruik raden we aan een training te volgen.

Maximale lengte van een nagel gemaakt met Dual Form Soft & Carré Court: 5 mm vrije rand.

Niet geschikt voor lange nagels!

1. Voordat je de nagelplaat voorbereidt, kies je de juiste maat van de vorm voor elke nagel. Vergeet niet dat de vorm iets groter moet zijn dan degene die perfect past - dit zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om het product aan te brengen. Zodra de maten van de vormen zijn aangepast, kun je de nagelplaat voorbereiden.

2. De natuurlijke nagels moeten goed worden voorbereid: de nagelriemen moeten verzorgd worden en de vrije rand ingekort, maar niet zoveel als bij klassieke vormen. Laat 1 tot 2 mm vrije rand over.

3. De nagelplaat moet licht maar gelijkmatig gematteerd worden en vervolgens ontvet worden met een klassieke Cleaner.

4. De volgende stap is het aanbrengen van een primer die geschikt is voor de nagelplaat: een zuurvrije primer of een zure primer voor veeleisendere platen.

5. Breng vervolgens een minimale hoeveelheid basis aan, zoals de Protein Base of Perfect Base, en laat uitharden onder een Multi Led-lamp gedurende 30 tot 60 seconden.

6. Het is tijd om de vorm met het product te vullen - de Soft & Short Square vormen zijn alleen bedoeld voor korte verlengingen, tot maximaal 5 mm.

Let op!

De vormen zijn bedoeld voor korte nagels, denk eraan om niet meer dan 5 mm te verlengen.

7. Afhankelijk van het gekozen product (gel of acrylgel), vul je de vorm met dit product:

• Voor een nauwkeurige applicatie, begin met een portie van het product op de vorm aan te brengen, dicht bij het gebied naast de nagelriemen,

• Verspreid vervolgens het product tot de gewenste lengte (tot maximaal 5 mm),

• Verdeel het product naar de zijkanten,

• Zorg ervoor dat de productlaag gelijkmatig is verdeeld en dat de randen de juiste hoeveelheid product bevatten (als er na het vijlen te weinig product is, kunnen de randen te dun of ongelijk zijn),

• Plaats de voorbereide vorm op de nagelplaat met een kleine afstand van de nagelriemen,

• Druk de vorm met het product zachtjes op de nagelplaat, en lijn deze uit met de as van je vinger,

• Besteed extra aandacht aan de ruimte tussen de vorm en de natuurlijke nagel en het gebied rond de nagelriemen. Gebruik indien nodig een penseel voor gel of acrylgel om het product glad te strijken voordat je het uithardt.

8. Laat uitharden onder de lamp gedurende 30 tot 60 seconden.

9. Nadat je de hand uit de lamp hebt gehaald, pak je het uiteinde van de vorm - een langere vorm zorgt voor een betere grip om de vorm te verwijderen.

10. Druk het uiteinde van de vorm pulserend in, je kunt een lichte draaiende beweging toevoegen zodat er lucht tussen de vorm en het product verschijnt - je zult ook het karakteristieke “krakende” geluid horen.

11. Om de nagel te bewerken, maak je deze schoon met Wipe Off Cleaner, ook de onderkant van de nagel, en kies een vijl of buffer indien nodig.

12. De onderkant van de nagel kan worden geëgaliseerd met frezen zoals de Carbide 6 Multicolor, Carbide 5 of Carbide 7.

13. Zodra de nagel is voorbereid, maak deze opnieuw schoon met een met Wipe Off Cleaner doordrenkt wattenschijfje en ga verder met het aanbrengen van het volgende product (top coat of kleur en top coat).

Pro Tip

Je kunt de maten van de bovenste vormen die aan een klant zijn toegewezen opslaan in je agenda of klantenkaart, zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw de maten hoeft aan te passen.

5902188535815
250 Items

Gratis levering vanaf €250 exclusief btw - Nog maar € 250,00 voor gratis levering!

Informatie over verzendkosten information
  • Afhalen in de winkel gratuit
  • Afhaalpunt BPOST 4,60€
  • Afhaalpunt Mondial Relay 3,50€
  • Ontvang je pakje thuis of op kantoor BPOST 5,90€
excl BTW
100% veilige betalingen
 

Veilige betaling

 

Levering

 

Retourzendingen